Selamat Datang Ke Fotopages "Emily's Beadings World". Menjahit Manik dan Labuci dari Kuching, Sarawak, Bumi Kenyalang

By: Emily Beadings World

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Thursday, 14-May-2009 07:05 Email | Share | | Bookmark
Tempahan Hari Raya Aidilfitri 2009 / 1430H

Syawal bakal menjelma tiba.
Umat Islam akan meraikannya.
Maka kepada semua yang nak beraya.
Hantar baju anda seawalnya.

Chewah nak berpantun pulak. Anyway untuk warga Kuching, Sarawak tempahan dibuka sekarang. Tarikh tutup hantar tempahan belum decide lagi sebab sekarang masih ok ok je. Ada yang booked tapi belum hantar. Tapi kalau dah tak ok nanti tak ambik ler. So first come first serve basis.

Untuk Tempahan Sila Talifon : 019-8878692



Friday, 3-Apr-2009 05:37 Email | Share | | Bookmark
Lame tak Update

Waduhai lame betul tak update. Kerja-kerja manik dan menjahit baju ku banyak tergendala since 3 minggu lepas. Minggu pertama pelawat-pelawat dari Indonesia datang. Ramai betul sampai 60 orang. Dalam 3 hari sibuk le melayan diaorang kat sini. Staff lain-lain pulak seminggu sebelum tu dah sibuk dengan persiapan lawatan tu. Lepas diaorang balik hari isnin plan nak cuti hari rabu sampai jumaat. Tup-tup deman troat infection. 2 hari tak larat nak bangun. Itupun kena bangun sebab ke klinik, makan dll sebab kepala berat sangat dan badan panas. Recover hari sabtu, anak pulak yang demam with the same simpton. Bawak pegi klinik jugak dan just fully recover hari rabu tu. Tapi both of us masih lagi dengan batuk yang amat menggangu waktu tidurku. Uhuk uhuk. So hopefully next week dapat balik ke kerja-kerja menjahit ku semula. Ni bukan kes tergendala sebentar tapi tergendala lamaaaaaa oooooo. Walau apapun jua rintangan, hidup harus diteruskan.


Wednesday, 18-Mar-2009 03:34 Email | Share | | Bookmark
My Creation

leher
close up
close up
View all 5 photos...
Lama tak update yer. So now, ni nak publish baju sendiri. Actually, baju pink ni nak pakai pergi kenduri hujung minggu ni







Quote:
Hai Mummy Nini. Thanks for dropping by. FYI banyak org di kuching molah jahit manik labuci tok. Tapi each person with different creativity, style and prices. Mun berminat u can call me 019-8878692. We can chat more on beadings works ok


Tuesday, 3-Mar-2009 01:17 Email | Share | | Bookmark

Quote:
Kak Beauty dan Kak Nida. Thanks for you comments. Very inspiring


Friday, 20-Feb-2009 00:33 Email | Share | | Bookmark
WIP after amended

 


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net